La solució per a l'edifici del Banc d'Espanya

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Veig la preocupació que mostren alguns ciutadans de Tarragona en assabentar-se que pretenen posar un museu de la química en un lloc tan privilegiat com és el Banc d’Espanya. Quants anys fa que ens van omplir d’il·lusió!, dient que s’hi posaria una oficina d’interpretació turística, com tenen moltes altres ciutats que no són, ni de bon tros, tan importants com Tarragona.

Es llastimós veure com l’edifici es va deteriorant i ningú ha estat capaç de donar l’empenta per convertir-lo en alguna cosa útil per a la ciutadania i els visitants.

Jo crec sincerament que no hi ha prou passió per la ciutat, per part dels polítics. Allí tenen la Tabacalera morint-se de fàstic, i no se’ls ocorre de fer-ho en aquell lloc, això del Museu de la Química? De ben segur que quedaria millor que no pas al Banc d’Espanya. I tan posats que som a fer consultes, per què no consulten als tarragonins què hi volen?

La gran majoria votaria per una biblioteca o per un centre d’interpretació turística. I, a sobre, hem d’aguantar que ens presentin un projecte de passeig de la Savinosa a la Mora, que molt poca gent gaudiria.

Tenim el que tenim i diuen que ens ho mereixem, però jo crec que la gent del carrer ho faria millor. Apa, que vénen eleccions.

 

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari