La Xiuxiueig aixeca el vol amb gran èxit

19 mayo 2017 22:41 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Recordeu bé el nom d’aquesta jove companyia de teatre que ha nascut a Tarragona: LA XIUXIUEIG. El passat dia 21 de maig aquesta companyia amateur va presentar la seva primera obra al mític teatre Metropol, dintre de la 22a Mostra de Teatre Jove, i tot l’auditori, ple de gom a gom, va quedar-se bocabadat amb la interpretació d’aquests nois i noies de tant sols 16 i 17 anys que fa tant sols un any es van comprometre amb un projecte tant ambiciós com portar a l’escenari Voràgine, l’adaptació que els joves Gerard Ávila i Dolça Alcanyís, directors i guionistes de l’obra, han fet de la pel·lícula Agosto, dirigida per John Wells i interpretada per actrius de la talla de Meryl Streep i Júlia Roberts.

Jo no sóc experta en el món de la interpretació, però no tinc cap dubte de que la qualitat del guió, l’escenografia i la interpretació que tant jo com la resta d’espectadors vam veure sobre les taules va ser indiscutiblement excepcional i va estar molt per sobre de les expectatives creades.

Avui La Xiuxiueig és tan sols una companyia amateur, però estic segura de que si els seus integrants continuen treballant en aquesta línea esdevindrà una companyia que donarà molt que parlar.

Esperem poder veure aviat el proper projecte!

M. Rubiales Méndez

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari