Massa futbol a les ràdios

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Són les 5 de la matinada del diumenge. Per tal de no fer massa soroll a casa i despertar la família, em poso la ràdio baixeta, com cada dia. Però és que resulta tan avorrit escoltar Catalunya informació: repetint el mateix, amb les mateixes paraules, entonacions i inflexions cada poquíssim temps, que passo a RAC1… Un altre rotllo.

Sintonitzo Catalunya Ràdio... i decideixo que el millor és agafar un llibre i llegir; així, almenys puc escollir el tema.

Em sembla un totxo, un peñazo, que el futbol sigui el tema que ocupa hores i hores les ones, per no dir el temps. Preferiria que a aquestes hores, en què els que tenim insomni escoltem la ràdio, es posessin programes més interessants, inclús repeticions de tertúlies que hagin estat interessants durant el dia i que si estem treballant no és fàcil haver-les escoltat.

Pilar Crespo Álvarez

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari