Per l'AP-7, però també per la C-32 al Penedès Marítim

No s'entendria reclamar només la solució per a la via que depèn de Madrid i que no es fes el mateix per a la que depèn de Barcelona

19 mayo 2017 23:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dilluns va ser un dia històric. Alcaldes, diputats i senadors del territori es van conjurar per sol·licitar a Madrid una solució per a la carretera N-340. S’ha de felicitar aquests polítics per la voluntat de sumar esforços per solucionar una problemàtica endèmica, com és el col·lapse de la N-340 .

És un exemple de com les prioritats del territori es posen per davant de les del partit, i sobretot es pensa en la qualitat de vida dels residents i dels visitants.

El Baix Penedès som perifèria. Sabem el que és no tenir cap eina de planejament estratègic del territori. Sembla que amb la Generalitat les coses milloren, ja que l’elaboració del Pla Territorial del Penedès és un bon fòrum per exposar les necessitats del territori i plantejar solucions.

Al Penedès Marítim, la C-31 entre Sitges i el Vendrell té, hi ha els mateixos problemes que a la N-340. I per reclamar solucions per a la C-31 no cal anar a Madrid. L’epicentre és a Barcelona. Des de Cunit va sorgir una moció, que després va ser compartida a Cubelles i Calafell. Planteja, entre d’altres coses, però de manera clara, la descatalogació de la C-31 de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat. Aquest fet comportaria trobar una solució, en l’autopista C-32, per tal de descongestionar la carretera, al seu pas pel Penedès Marítim i fer passar la circulació de la carretera per la via ràpida en el tram del Penedès Marítim.

No s’entendria des del territori que només es reclamés la solució per a la carretera que depèn de Madrid i que no se sol·licités el mateix per a la carretera que depèn de Barcelona, ja que es desvirtuaria l’acord pres dilluns. Els polítics van estar a disposició del territori per l’AP-7 i el mateix es demana per la C-32.

L’exemple de dilluns és molt bo. Cal prendre nota, sumar esforços i reclamar, des dels ajuntaments del Penedès Marítim, i amb els diputats del territori al Parlament, el mateix compromís que es va mostrar davant Madrid. Després del Pacte de Berà hi hauria d’haver el Pacte de Cunit, canviant la N-340 per la C-31.

Comentarios
Multimedia Diari