Sumar sinergies

Sumar sinergies per consolidar Cambrils com la capital gastronòmica

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb l’arribada del mes de febrer comença l’activitat gastronòmica a Cambrils.

Un any més, les Jornades de la Galera, que enguany arribaran a la seva 11a edició, encetaran un cicle d’activitats culinàries on, cada mes, els productes de la mar i la seva fusió amb les receptes més tradicionals i avantguardistes seran el teló de fons perfecte per posar en valor la tasca conjunta feta per l’associació de restauradors del municipi i el consistori, amb la inestimable col·laboració de la Confraria de Pescadors, la Cooperativa Agrícola i l’Escola d’Hoteleria i Turisme.

Així és i aquest continua sent l’objectiu: sumar sinergies entre les diferents iniciatives de caire privat i l’Ajuntament per consolidar Cambrils com la capital gastronòmica de la Costa Daurada.

L’àmplia participació per part de la ciutadania i el continu creixement de restaurants que volen sumar-se a aquest seguit d’accions en l’àmbit culinari són l’encaix idoni per compartir un dia en família i posicionar, encara més, el municipi al mapa turístic gastronòmic a nivell estatal. El maridatge de cuina, sensació i il·lusió per la gastronomia segueixen sent l’ADN de tot un seguit d’activitats que seguiran al març amb l’Encarxofa’t i acabaran la propera tardor amb la fira del vi o les Jornades dels Fideus Rossos. Cambrils, un any més, capital gastronòmica de la Costa Daurada.

Comentarios
Multimedia Diari