Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 23:34 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El temps posa tothom al seu lloc

Com a exvotant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a les eleccions municipals em sap molt greu veure el que li han fet a la nostra candidata Victòria Forns.

Que Convergència, a Barcelona, ja fa temps que ha perdut el rumb és una evidència. Per aquest motiu, moltes persones que com jo hem cregut en el seu projecte, ara hem pres distància respecte a aquest partit. Primer va ser l’embargament de la seu a Barcelona.

Els que som de bona fe, vam pensar que podia ser un excés de la justícia. Després, però va arribar el cas Pujol i això ja no és broma. Però sembla que en aquesta fugida cap enlloc, la cúpula de CDC també ha decidit prescindir de les persones sensates, intel·ligents i honestes.

Això és el que han fet a Tarragona. Mai un cap de llista de tanta vàlua havia estat menyspreat i vexat d’una manera semblant. Sòcrates va dir que era impossible l’ètica sense la intel·ligència. Estic convençut d’això i, per tant, era d’esperar la manca d’ètica amb què s’ha exhibit l’escamot que ha donat un cop d’estat dins de CDC de Tarragona.

En fi, Victòria. Som moltes les que et trobarem a faltar. Moltes gràcies per la teva aportació a la millora de la nostra ciutat. Tu sempre t’has mogut, amb encerts i desencerts, pel bé de Tarragona.

D’altres només es mouen pel seu benefici i per trobar un lloc de treball quan se’ls hi acaba un altre.

Tu tens l’avantatge de ser professora universitària, cosa que els que t’han pres el lloc no ho han imaginat ni en els seus millors somnis.

Seria bo que els que t’han fet fora amb tan mal estil fessin, encara que ja és tard, un acte de reconeixement cap a la teva persona i a la dels teus companys que durant quatre anys heu donat el millor de tots vosaltres pel bé de la ciutat.

Però estigues tranquil·la, el temps posa tothom al seu lloc i no dubteu que els qui us han fet fora amb tan mal estil passaran al racó fosc que la vida reserva per als miserables.

Maika Fortuny Garcia

(Tarragona)

Massa desigualtats

No hauria d’haver-hi tantes desigualtats! Ha estat molt penós haver d’escriure aquesta carta, ja que, si es té en compte que les dues parts de què consta vàrem llegir-les seguides, en dos diaris diferents, ho comprendran fàcilment.

«Shakira ha ingresado este martes en la Clínica Teknon de Barcelona para dar a luz a su segundo hijo. Una niña. Como cualquier ‘celebrity’ que se precie ya había planificado el día del nacimiento, por cesárea, como una vía más para preservar las caderas de la cantante». «Con su pareja, Gerard Piqué, la artista colombiana se ha alojado en una suite de la Clínica Teknon, como ya sucedió para el nacimiento de su primer hijo, Milán, el 22 de enero del 2013.

Al igual que se hizo con el nacimiento de Milan, buena parte de las instalaciones que rodean a Shakira han sido desalojasdas para preservar al máximo su intimidad». D’altra banda, a Vallecas, Madrid, el dia 23 de gener, a les sis del matí: «Cincuenta geos se personan en el domicilio de un matrimonio con dos hijos pequeños; uno de ellos, un bebé de un mes y medio. Frío, mucho frío. Los desahucian.

El piso, alquilado, era de protección oficial, pero había sido vendido a un fondo buitre que triplicó las mensualidades. Los padres, en paro…»

Pere Serra Vilas

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari