Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Miasa Logística s’adhereix a l’AEQT com a nou Business Partner

L’empresa dedicada a l’emmagatzematge i manipulació de productes químics APQ per a la posterior càrrega i distribució, passa a formar part del gruix de Business Partners amb els quals compta l’associació.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moment de la signatura entre Miasa Logística i l'AEQT. FOTO: CEDIDA

Moment de la signatura entre Miasa Logística i l'AEQT. FOTO: CEDIDA

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i Miasa Logística han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’empresa dedicada a l’emmagatzematge i manipulació de productes químics APQ per a la posterior càrrega i distribució, passa a formar part del gruix de Business Partners amb els quals compta l’Associació.

L’acord es va formalitzar a les oficines de l’AEQT per el Gerent de l’Associació, Juan Pedro Díaz i Josep M. Campi de Miasa Logística.

Miasa Logística disposa d’un programa informàtic i d’instal·lacions  personalitzades segons les necessitats de cada producte químic i de client.

Així mateix, te acords de distribució nacionals que permeten subministrar a tota la península ibèrica en 24-48 hores i/o coordinar exportacions de productes ADR.

Temas

Comentarios

Lea También