1.700 ‘herois’ per vèncer l’alzheimer a Reus

La jornada solidària supera totes les previsions, omple els carrers d’esportistes i recapta més de 16.000€ per l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp

22 abril 2018 19:21 | Actualizado a 23 abril 2018 17:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els reusencs van demostrar una vegada més la seva gran solidaritat participant de forma massiva a la cursa ‘Herois per l’Alzheimer’ organitzada pel Grup Oliva.

Des de primera hora del matí i en un ambient totalment festiu, centenars de persones es van anar reunint al voltant de la plaça de l’Univers per recollir el seu dorsal. La majoria d’elles anaven vestides amb la samarreta blanca de la cursa. 

Quan faltaven pocs minuts per les 11 del matí, el punt de sortida ja estava ple a vessar de corredors i caminants. Finalment, van prendre part uns 1.700 ‘herois’, una xifra «espectacular» que sobrepassava totes les previsions inicials. El tret de sortida va desencadenar amb una riuada de gent recorrent el parc Sant Jordi en direcció a la placa de la Llibertat i per continuar pel centre de la ciutat.

El primer participant a arribar a la meta va ser un jove corredor que va finalitzar el recorregut, de 5 quilòmetres de distància, amb  poc més de 15 minuts. Després el van seguir progressivament la resta de corredors fins a l’arribada més multitudinària de totes aquelles persones que havien completat el circuit caminant. 

Però el moment culminant de la jornada esportiva i solidària encara estava per arribar. I és que, sense cap mena de dubte, l’instant més emotiu va ser quan els membres de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp i els seus familiars van recórrer els metres finals de la cursa fins a creuar la meta d’arribada. Allí, centenars de persones els esperaven sense deixar d’aplaudir i d’animar-los. 

Més de 16.000€ de  recaptació

Les emocions van continuar a flor de pell quan els membres de la família Oliva van pujar a l’escenari, junt amb l’alcalde de Reus, regidors de govern i membres de  l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp que van rebre un xec amb els diners recaptats En total, més de 16.000€ que els membres de l’entitat van agrair enormement.

Des de l’escenari instal·lat a la mateixa plaça de l’Univers també es va fer una entrega simbòlica dels guanyadors de la cursa i es va organitzar una classe de zumba perquè la festa dels ‘Herois’ per vèncer l’Alzheimer no s’aturés.

Comentarios
Multimedia Diari