165 alumnes reusencs s’acullen al Pla Educatiu d’Entorn

Diversos centres d’ensenyament han obert les aules aquest mes de juliol, més concretament, set instituts. Aquests han ofert un total de 12 tallers d’acompanyament a l’estudi per a l’alumnat d’ESO

23 julio 2018 17:47 | Actualizado a 24 julio 2018 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Pla Educatiu d’Entorn, promogut per l’Ajuntament de Reus, als instituts de la ciutat està acollint 165 alumnes de la ciutat. Diversos centres d’ensenyament han obert les aules aquest mes de juliol, més concretament, set instituts. Aquests han ofert un total de 12 tallers d’acompanyament a l’estudi per a l’alumnat d’ESO, amb una durada de dues hores diàries cada taller. 

Els tallers compten amb un mestre que dinamitza i acompanya l’alumnat de cada grup en la realització de les tasques que els professors els han aconsellat fer durant l’estiu, amb l’objectiu de facilitar que superin les matèries a principis de setembre.

Aquesta organització de les aules d’estudi ha estat possible gràcies al finançament aportat, en el marc del programa Proeducar Ilusionate, pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El Proeducar Ilusionate també conté una segona línia de finançament, anomenat Quédate, a través de la qual es podran organitzar tallers formatius en horari extraescolar durant els mesos d’octubre i novembre.

La regidoria d’Ensenyament i el servei de Llengua i Cohesió del Departament d’Ensenyament, que formen part de l’equip tècnic del Pla Educatiu d’Entorn, estan treballant amb els centres d’ESO adherits al Pla Educatiu d’Entorn per tal de poder aprofitar aquests recursos durant el primer trimestre del curs 2018-2019. 

Altres activitats del Pla

Aquesta no és l’única iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn. Des del consistori també impulsen jornades escolars anomenades ‘Aprenem Junts’, que es realitzen durant el curs. 

‘Aprenem Junts’ permet que desenes de nens de 5è i 6è de primària, d’algunes escoles de la ciutat, puguin exposar els seus projectes de curs a estudiants d’altres centres.

També es celebren altres activitats escolars com el projecte ‘Vine al meu pati’, que el passat maig va arribar a la seva quarta edició i que, en la darrera ocasió, va servir perquè les escoles Pi del Burgar i l’escola Els Ganxets poguessin descobrir el pati del Joan Rebull. 
Aquestes són algunes de les propostes del Pla Educatiu d‘Entorn.

Comentarios
Multimedia Diari