Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

400 reusencs parteixen cap a la "gran manifestació" de Brussel·les

La policia de Bèlgica ha informat al Parlament Europeu d'una "gran manifestació"

Diari de Tarragona

Whatsapp
Reusencs dins l'autbús que partia a Brussel·les aquest dijous al migdia. Foto: Alfredo González

Reusencs dins l'autbús que partia a Brussel·les aquest dijous al migdia. Foto: Alfredo González

Més de 400 veïns i veïnes de Reus han partitaquest dimecres al migdia cap a Brussel·les en uns cinc autobusos habilitats per l'ANC i Òmnium Cultural, entitats organitzadores de la manifestació per reclamar la llibertat dels Jordis i la resta dels empresonats, així com per donar suport al president cessat, Carles Puigdemont, i la resta del Govern que ha fugit a la capital belga. 

Reusencs vestits de groc davant d'un dels autobusos que aquest migdia marxava cap a . Foto: Alfredo González Brussel·les

La policia de Bèlgica ha informat la Direcció General per a la seguretat del Parlament Europeu d'una "gran manifestació" dijous, en relació a la convocatòria de l'ANC i Òmnium sota l'eslògan 'Desperta, Europa'.

"Entre 20.000 i 30.000 manifestants es concentraran a l'esplanada del Parc del Cinquantenari a partir de les 10", asseguren des de l'Eurocambra en un comunicat difós a través de la Intranet i que duu el nom "Manifestació en suport de Carles Puigdemont".

Els autobusos aparcats a Reus, abans de partir cap a Brussel·les. Foto: Alfredo González 

El departament, que vetlla per facilitar les activitats parlamentàries i garantir la seguretat de les persones involucrades, informa també que segons la policia els carrers principals afectats pel recorregut de la manifestació seran restringits al trànsit. "La policia preveu una congestió important a l'interior i al voltant del barri europeu i recomana evitar agafar el cotxe", comuniquen.

Foto: Alfredo González 

Temas

Comentarios

Lea También