Más de Reus

A la recerca dels millors preus

La campanya ‘Les Botigues al carrer’ arrenca amb bones previsions per part dels comerciants, tot i que es mostren cautelosos quant al volum de vendes

Cristina Valls

Whatsapp
L’ambient comercial ha estat aclaparador arribat el migdia amb compradors d’allò més curiosos. Foto: A. González.

L’ambient comercial ha estat aclaparador arribat el migdia amb compradors d’allò més curiosos. Foto: A. González.

L’efecte tafaner i la recerca dels preus més competitius han estat els elements regnants aquest dimecres al matí  al nucli antic de Reus. I és que la campanya de ‘Les Botigues al carrer’ ha tornat a la càrrega amb la seva dissetena edició, en la qual prop d’un centenar d’establiments del centre han participar amb les seves apostes més aferrissades. Fins a aquest dissabte exposaran les millors ofertes i promocions. «La campanya posa la mel als llavis als compradors i la moda els entra pels ulls. Hi ha bones previsions i hi ha més gent passejant en ser tornada de vacances», ha explicat la presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner. «Jo intento venir cada any, perquè sempre trobes alguna cosa interessant, i  a l’estiu et pots posar qualsevol peça», ha estat la valoració de l’Aina, una compradora preguntada a peu de carrer.

Segons l’encarregada de la botiga de roba masculina Celio del carrer Monterols, Sandra Jove, «al matí l’activitat ha començat fluixa. La pluja ha influenciat en el ritme de les compres. Al llarg del dia, però, els carrers s'han anat  omplint. Si entre setmana s’anima, se suposa que el cap de setmana també ho farà», ha opinat Jove. Celio, de fet, s’ha afegit a la iniciativa comercial «des dels seus inicis, gairebé». 

Segons la presidente del Tomb de Reus, Gemma Molné, la moda entra pels ulls als compradors que passejant pel carrer s'aturen per comprar

La presència de turistes estrangers també és notable. «Amb la campanya acollim més turistes nacionals, però estem sorpresos. Està tot força repartit», ha continuat l’encarregada de Celio. A la seva parada hi ha roba variada. Pantalons, samarretes i polos, els quals s’anunciaven dins de packs interessants, com ara uns llaminers 3x2.

Les promocions que han mostrat molts dels comerços destaquen la compra de paquets de peces. Foto: A. González. 

Al negoci de roba de la llar Sucesores de Joaquín Navas S.A.,  se centren en la rematada final de l’estiu d’alguns models que els han quedat. Segons ha dit Conxa Packard, filla dels propietaris, «esperem molt moviment divendres i dissabte. L’agost ha anat prou bé, però els juny i juliol han estat durs, la gent ha marxat fora i s’ha notat. Ara hi ha molts reusencs per aquí i de francesos també», ha conclòs Packard. Al seu racó ha col·locat coixineres, baixeres i roba de llit a preus assequibles que oscil·len entre els 9 i els 27€. Altres reclams que tampoc s'han quedat enrere són les samarretes i els complements del segell Kukushumusu. 

Des de la botiga Catarinetes estableixen que la gent el que vol són 'bon preus' i esperen que les botigues 'surtin al carrer'

Des de la botiga Catarinetes del carrer de Jesús han explicat que «la gent vol bons preus i espera l’acabament de les  vacances, quan les botigues sortim al carrer. Tenim bones sensacions i hi participem des de sempre, però cal estar a l’aguait. Quant a la campanya d’estiu, hem tingut un ritme força estable, com l’any passat». Des del negoci de roba d’home Cottoni, han determinat que «cal animació al comerç, sort de les dones que fan sortir als marits per comprar roba».  

Temas

Comentarios

Lea También