Abandona el vehicle després de bolcar a Riudoms

Un conductor ha avisat aquesta matinada a Mossos al veure un cotxe tombat al voral. La Policia Autonòmica busca al conductor, que hauria marxat a peu. No hi ha cap més vehicle implicat

19 mayo 2017 16:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Poc després de dos quarts d'una de la matinada, el 112 ha rebut una trucada d'un testimoni. Hi havia un cotxe vermell cap per avall a la T-310, aprop de la rotonda que connecta aquesta via amb l'entrada de Riudoms i la carretera que va fins a Vinyols i els Arcs.

Una patrulla de Mossos i ambulàncies del SEM s'han dirigit fins al lloc dels fets per esbrinar què havia passat. La sorpresa ha estat que a dins el vehicle no hi havia ningú atrapat. Les ambulàncies han fet mitja volta i han tornat a la base i la patrulla de trànsit ha començat les investigacions per saber de qui és el cotxe i què havia passat.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han comentat que encara no han trobat el conductor, però que aquest no estaria implicat en res. Sembla, en un primer moment, que és un accident d'un vehicle sol i que no ha afectat a cap altre. Els motius de l'accident són difícils de saber fins a trobar el conductor.

Comentarios
Multimedia Diari