Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Abarateixen el tiquet de zona blava dels carrers propers a l'antic hospital de Reus

Una hora d´aparcament costarà 1,55==euro==. S´aplicarà als carrers Sant Joan, Jacint Barrau i President Companys

Francesc Gras

Whatsapp
Imatge de la zona blava del carrer President Companys. Foto: pere ferré

Imatge de la zona blava del carrer President Companys. Foto: pere ferré

La Junta de Govern Local celebrada ahir va acordar abaratir el preu del tiquet de la zona blava dels carrers situats al voltant de l’antic Hospital Sant Joan. Aquesta decisió, que afecta a una quarantena de places, suposarà que el preu d’una hora de estacionament en aquesta zona tindrà un cost d’1,55€ quan abans era d’1,80€. A més a més, també s’amplia el temps màxim per aparcar un vehicle que passarà de 90 minuts a dues hores. Les vies afectades son les que uneixen diferents trams dels carrers Sant Joan, Jacint Barrau i President Companys.

Aquesta modificació de la catalogació tarifària de les zona blava, que canvia de zona A a B, es fruit de la pèrdua d’atracció d’aquella part de la ciutat des del trasllat del centre hospitalari. Un clar indicador d’aquesta realitat el trobem, també, en el descens de demanda del pàrquing de La Pastoreta.Aquest és l’únic de la xarxa de pàrquings municipals que l’han passat va registrar pitjors números que el 2014, ja que la resta van millorar els números.

D’altra banda, també cal recordar que els preus de la zona blava han quedat congelats aquest 2016 i que, per tant, són els mateixos que els de l’any passat. Així doncs, pel que fa al preu de l’anul·lació de la denúncia pels vehicles que s’han excedit del temps del tiquet es mantindrà en cinc euros. L’any passat es calcula que l’ocupació mitja na de la zona blava de la ciutat va girar al voltant del 52%.

Reus Mobilitat i Servei és l’empresa municipal que s’encarrega de fixar tant els preus d’estacionament de la zona blava com dels aparcaments municipals.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También