Acaben les obres de reforma de l’entorn del tanatori

La principal acció ha consistit en la millora de la plaça Pau Picasso per obrir l’equipament a la ciutat. Les obres han tingut un cost de 156.000 €  

27 abril 2018 07:51 | Actualizado a 27 abril 2018 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres de reforma de l’entorn del tanatori municipal. L’actuació ha consistit en reordenar l’espai per fer-lo més útil i còmode per als usuaris de l’equipament, i fer l’edifici més visible i accessible des de l’avinguda del President Macià. Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals, va adjudicar a l’empresa Infraestructuras Trade SL el contracte per a la realització de les obres. L’actuació ha tingut un cost de 156.000 euros.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va inaugurar ahir l’espai, una vegada completades les obres complementàries al projecte de reforma, i que han consistit en la renovació del sistema de reg i la plantació de nova gespa al talús que dóna a l’avinguda de Bellissens. Aquestes obres han tingut un cost de 8.800 euros. La reforma afavoreix la proximitat del tanatori al centre de la ciutat, per tal que els usuaris s’hi desplacin a peu. El tanatori municipal està a menys de 700 metres de la plaça del Mercadal.

L’accés al tanatori des de la zona nord-oest es fa a través de la plaça de Pau Picasso. En la reforma s’ha tingut en compte la importància de l’accés a través del pas de vianants de l’avinguda del President Macià amb el carrer de Cambrils. Des d’aquest punt es té una visió directa amb el vestíbul del tanatori. Per això s’ha construït una rampa molt suau que porta fins a una petita plaça, com a vestíbul exterior de l’edifici.

Comentarios
Multimedia Diari