Acampada de luxe i maridatge entre vinyes del Priorat

El Celler Perinet oferirà una experiència d’enoturisme única durant la temporada
de verema

29 julio 2020 10:00 | Actualizado a 29 julio 2020 10:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Envoltat pels elements patrimonials més destacats del Priorat - Siurana a l’Est i la Cartoixa d’Escaladei al Nord-Oest - i amb vistes als municipis de Poboleda i La Morera del Montsant s’alça Perinet, un celler que pot presumir de tenir vins de la DO Montsant i la DOQ Priorat.

Coincidint amb la temporada de verema, el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre Perinet ofereix una experiència única de Glamping on els clients podran gaudir d’una nit envoltats de vinyes de Garnatxa i Carinyena. El projecte d’enoturisme pretén combinar la enologia amb la natura, l’astronomia i la gastronomia a través de diverses activitats que s’aniran realitzant durant els dos dies. Aquesta estança d’una nit pretén ser una acampada en un espai privilegiat i oferirà als hostes tot el confort i luxe d’un hotel perquè puguin descansar còmodament després d’un dia gaudint de la natura i l’enologia.

L’equip pretén començar l’experiència amb una visita a la vinya del Mas d’en Xes, on es podran descobrir les tècniques de la verema amb la possibilitat de posar-les en pràctica. Hi haurà un tast de vins on es degustaran els vins directament de les bótes a la sala de guarda, un ampli espai amb una arquitectura marcada pels trencadissos de Gaudí i la pedra característica del Priorat, la llicorella. Un cop a les vinyes, es servirà un sopar de cuina de mercat elaborat pel xef Matias Fernàndez del restaurant Quinoa de Falset, el qual estarà maridat amb vins marca de la casa. Abans de passar la nit a les haimes, els clients podran relaxar-se a la zona chill out amb una col·lecció de vins de vinya varietals d’edició limitada sota la cúpula d’estrelles que guarda el Montsant. L’endemà i per acomiadar la el cap de setmana, es servirà un esmorzar amb productes locals.

El campament que s’instal·larà a la parcel·la està pensat perquè s’hi puguin allotjar un màxim de 24 persones amb tendes de fins a 20 metres quadrats i amb una capacitat d’entre 2 i 4 persones. El preu serà de 295€ per persona i Perinet, juntament amb l’empresa Zenith Experience, ja ha anunciat la possibilitat d’organitzar aquesta experiència de manera privada per aquelles empreses o grups que hi estiguin interessades.

El Celler Perinet, amb més de 20 anys de conreu de les seves vinyes, obra cada dia les seves portes per oferir activitats diverses al públic: esmorzars entre vinyes, tasts de bótes, tours o jornades de verema orientats tan per adults com per nens. A més, col·labora regularment amb empreses de la zona amb la intenció d’oferir als seus clients una experiència 100% prioratina.

Comentarios
Multimedia Diari