Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Accés gratuït al tobogan i la pista de gel de Reus per a nens desfavorits

Whatsapp
Imatge que ofereix la Llibertat, marcada per la presència de la pista i el tobogan. FOTO: ALBA MARINÉ

Imatge que ofereix la Llibertat, marcada per la presència de la pista i el tobogan. FOTO: ALBA MARINÉ

L’Ajuntament de Reus, en el marc de la campanya de Nadal ‘Reus, un Nadal de somni’, ha facilitat l’accés gratuït de diferents col·lectius d’infants i joves de la ciutat a la zona de lleure instal·lada a la plaça de la Llibertat, la que s’ha anomenat ‘Somni polar’, i en la que hi estan ubicats la pista de patinatge sobre gel, el tobogan gegant i les atraccions de fira.

D’una banda, un total de 2.225 alumnes del cicle de Primària de 20 escoles de la ciutat de Reus han pogut patinar gratuïtament amb la seva classe a la pista de patinatge sobre gel, gràcies a la col·laboració de la regidora d’Ensenyament amb l’empresa responsable de l’explotació de la pista de gel (N-Ice skating),

D’altra banda, a través de la regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració del Grefic (Gremi de firaires), s’han distribuït 1.000 vals gratuïts per a infants que es troben en situació de risc i/o vulnerabilitat social. 400 vals s’han donat a infants i adolescents que participen en els diferents projectes de l’àrea de benestar i han estat distribuïts pels professionals responsables de l’activitat.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También