Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Activitat a Reus dels Jugadors de Rol el pròxim 20 d'agost

Es realitzaran partides d´iniciació i demostració de jocs de rol

Whatsapp
Logotipo del XX aniversario de la Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

Logotipo del XX aniversario de la Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus

L’Associació de Jugadors i jugadores de Rols de Reus durà a terme, el pròxi divendres, 20 d’agost, un homenatge a H. P. Lovecraft, escriptor de novel·les de terror i ciència-ficció, creador de la mitologia Els mites de Cthulhu.&nbs p;
Des de les 10 de la nit fins a les 2 de la matinada, es realitzaran partides d’iniciació i demostració de jocs de rol, com activitats relacionades amb el món d’aquest autor amb partides de diferents jocs de cartes i taulells. Totes aquestes activitats són gratuïtes, no necessiten cap tipus d’inscripció prèvia i estan obertes per als majors de 16 anys.&nbs p;

L’Associació de Jugadors i jugadores de Rols de Reus durà a terme, el pròxi divendres, 20 d’agost, un homenatge a H. P. Lovecraft, escriptor de novel·les de terror i ciència-ficció, creador de la mitologia Els mites de Cthulhu.

Des de les 10 de la nit fins a les 2 de la matinada, es realitzaran partides d’iniciació i demostració de jocs de rol, com activitats relacionades amb el món d’aquest autor amb partides de diferents jocs de cartes i taulells. Totes aquestes activitats són gratuïtes, no necessiten cap tipus d’inscripció prèvia i estan obertes per als majors de 16 anys.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También