Adjudicades per 1,4 milions les obres de la carretera de Reus a Cambrils

La carretera on s'actuarà té un trànsit relativament intens, amb prop de 8.500 vehicles diaris a Cambrils i més de 10.000 a Reus

19 mayo 2017 17:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import d'1,4 milions d'euros, les obres de millora de la carretera TV-3141 al seu pas per Reus (Baix Camp), informa el consistori.

Aquesta actuació pretén afavorir la seguretat viària i la fluïdesa en la circulació mitjançant la construcció de dues rotondes i la reordenació d'accessos.

Es preveu que els treballs comencin a final d'any i s'executin en un termini de nou mesos.

La TV-3141, que pertany a la xarxa comarcal, discorre des del Santuari de la Misericòrdia, a Reus, fins a l'N-340, a Cambrils. En un primer tram, d'uns 500 metres, fins a l'autovia T-11, té característiques urbanes.

A partir d'aquest punt, és una via interurbana: un tram inicial d'uns 2,5 quilòmetres se situa al terme municipal de Reus i després, durant uns 4,5 quilòmetres, al de Cambrils.

La carretera on s'actuarà té un trànsit relativament intens, amb prop de 8.500 vehicles diaris a Cambrils i més de 10.000 a Reus.

A causa d'aquest volum, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha previst una actuació global de millora per afavorir la seguretat amb la instal·lació de rotondes, la reordenació d'accessos i l'eixamplament de la calçada.

Aquesta obra integral suposa una inversió estimada en 9 milions d'euros.

Ara, el Departament impulsa una primera fase a Reus, que abasta uns dos quilòmetres.

Les obres ara adjudicades consisteixen en la construcció de dues rotondes, una intersecció central amb tercer carril i diversos vials de connexió, amb un amplada mínima de la calçada de set metres.

Comentarios
Multimedia Diari