Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Adjudicades per 1,4 milions les obres de la carretera de Reus a Cambrils

La carretera on s'actuarà té un trànsit relativament intens, amb prop de 8.500 vehicles diaris a Cambrils i més de 10.000 a Reus

Agències

Whatsapp
Foto: Alfredo González

Foto: Alfredo González

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import d'1,4 milions d'euros, les obres de millora de la carretera TV-3141 al seu pas per Reus (Baix Camp), informa el consistori.

Aquesta actuació pretén afavorir la seguretat viària i la fluïdesa en la circulació mitjançant la construcció de dues rotondes i la reordenació d'accessos.

Es preveu que els treballs comencin a final d'any i s'executin en un termini de nou mesos.

La TV-3141, que pertany a la xarxa comarcal, discorre des del Santuari de la Misericòrdia, a Reus, fins a l'N-340, a Cambrils. En un primer tram, d'uns 500 metres, fins a l'autovia T-11, té característiques urbanes.

A partir d'aquest punt, és una via interurbana: un tram inicial d'uns 2,5 quilòmetres se situa al terme municipal de Reus i després, durant uns 4,5 quilòmetres, al de Cambrils.

La carretera on s'actuarà té un trànsit relativament intens, amb prop de 8.500 vehicles diaris a Cambrils i més de 10.000 a Reus.

A causa d'aquest volum, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha previst una actuació global de millora per afavorir la seguretat amb la instal·lació de rotondes, la reordenació d'accessos i l'eixamplament de la calçada.

Aquesta obra integral suposa una inversió estimada en 9 milions d'euros.

Ara, el Departament impulsa una primera fase a Reus, que abasta uns dos quilòmetres.

Les obres ara adjudicades consisteixen en la construcció de dues rotondes, una intersecció central amb tercer carril i diversos vials de connexió, amb un amplada mínima de la calçada de set metres.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También