Adjudicats el projecte i l’obra del servei de rehabilitació del CAP de Falset

La Generalitat ha atorgat els contractes del futur equipament sanitari per un import total de 72.256,01 euros

18 octubre 2018 07:16 | Actualizado a 18 octubre 2018 07:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Infraestructures de la Generalitat ha adjudicat el contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d’obra del nou servei de rehabilitació del Centre d’Atenció Primària de Falset, per tal de donar suport estructural a l’assistència sanitària local. 

La unió temporal d’empreses formada per 4RQ T&C Arquitectos Asociados, SLP & MBM Arquitectes, SLP ha estat l’adjudicatària per un import de 72.256,01 euros (IVA inclòs). De la quantitat total, 57.804,81 euros (IVA inclòs) són per la redacció dels projectes i estudis amb un termini màxim establert de 5 mesos, mentre que la resta (14.451,19 euros, IVA inclòs) són per a la direcció d’obra. En la licitació s’especificava que el termini de la direcció d’obra «s’ajustarà a la durada real de les obres, més un termini màxim de fins a 6 mesos per a la seva liquidació». En total, el concurs públic ha rebut 19 ofertes diferents, però finalment s’ha optat per la proposta «econòmicament més avantatjosa». 

Segons es detallava en la documentació de la licitació, es preveu que la superfície del nou servei, d’acord amb un pla funcional aprovat, podria superar els 300 metres quadrats, essent l’activitat assistencial a desenvolupar la de rehabilitació. En la documentació del programa funcional també «es proposa ubicar el nou centre en un solar del CAP, situat al carrer de les Torres, 1», i s’especifica que «la construcció del nou servei, no haurà d’afectar l’activitat assistencial del Centre d’Atenció Primària annex». 

Segons aquesta documentació, les necessitats del nou servei inclourien un equipament que es podria dividir en dues àrees. A la zona d’entrada si ubicarien el vestíbul, el taulell de recepció i una sala d’espera, mentre que en una altra àrea hi hauria la consulta de rehabilitació, una sala polivalent i boxs per a tractament, entre altres espais que s’hauran de definir definitivament en el projecte bàsic i executiu del futur equipament de Falset.

Comentarios
Multimedia Diari