‘Aire lliure’ (TV3) porta Judit Mascó a collir i trepitjar raïm del Priorat

El programa de TV3 s’emetrà demà a la nit i també es podrà veure Òscar Cadiach nedant a la platja o Àlex Roca anant en bici per l’Espluga

05 septiembre 2020 09:16 | Actualizado a 05 septiembre 2020 09:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El programa de TV3 Aire lliure farà demà diumenge una parada a les comarques de Tarragona, si no hi ha contratemps –s’ha programat dues vegades i s’ha canviat per especials sobre la crisi del Barça– amb un capítol titulat Terra de vins. L’espai, que té com a conductora la model Judit Mascó, tindrà en aquesta ocasió com a convidats especials l’alpinista Òscar Cadiach i l’atleta amb paràlisi cerebral Àlex Roca.

En aquest programa, l’emissió del qual està prevista per a les 22.05 hores –després del Telenotícies Vespre–, Judit Mascó participa en la campanya de la verema al Priorat, primer tallant raïm i després trepitjant-lo amb Merche Dalmau, propietària del celler Clos Galena –el seu vi Formiga Vellut va ser servit durant els Premis Nobel–. La model també es va atrevir a fer padel-surf amb un guia a la cova del Llop, a l’Hospitalet de l’Infant. «Les imatges d’aquest lloc són impactants. També demostrem que vivim en un país meravellós, i que hi ha racons que la gent no sospita i que són desconeguts», destaca al Diari el director del programa, Toni Real.

Òscar Cadiach ensenyarà els telespectadors com es prepara per fer escalada. No ho fa a la muntanya, sinó nadant a la platja a la zona del Miracle, a prop d’on viu. I Àlex Roca passeja en bicicleta pels voltants de l’Espluga de Francolí. També va acompanyar l’equip al monestir de Vallbona de les Monges a conèixer les monges que allí hi viuen. 
En aquest episodi, que dura també uns 43 minuts, no faltaran les espectaculars imatges aèries captades amb dron de tots els indrets visitats durant el programa. Quatre nens de l’Espluga, d’uns vuit anys, visiten el Museu de la Vida Rural «d’una forma molt simpàtica. Entren a la cuina del segle XVIII i el primer que pregunten és on està el microones. Després veuen com rentaven abans les dones la roba i es queden bocabadats», recorda el director d’Aire lliure. Afegeix que les imatges de la Cova de la Font Major són «meravelloses». 

Toni Real recalca que «és un dels episodis més macos que he fet. Primer pel convidat. L’Àlex Roca és sensacional i dona molt de joc, i anima molt a la gent a practicar esport. I també per l’Oscar». «Vam gravar tanta cosa que va ser difícil seleccionar. Ens ha sobrat molt de material». L’equip va baixar diverses vegades a realitzar les gravacions. El director afegeix que «tinc previst un capítol sobre el delta de l’Ebre, però estem molt limitats per la Covid-19. Fins i tot vam baixar a Amposta i vam parlar amb una escola d’esgrima. La Judit havia de practicar-lo».

Comentarios
Multimedia Diari