Així és el cartell de la Festa Major de Misericòrdia de Reus

És obra de la dissenyadora Laia Arriols iels nens i nenes en són els principals protagonistes.

13 agosto 2018 10:17 | Actualizado a 13 agosto 2018 10:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest matí s'ha presentant el cartell de la Festa Major de Misericòrdia d'aquest 2018. Aquest, obra de la dissenyadora Laia Arriols, té els nens i nenes com a principals protagonistes.

Arriols, que també és la directora de la Casa d’Oficis de Creació i Producció audiovisual de l’IMFE Mas Carandell de Reus i il·lustradora de la seva pròpia empresa, Apanona, reconeix que “em va fer molta il·lusió quan em van trucar”.

La dissenyadora explica que “de seguida em va venir al cap la ‘trobada d’elements del seguici fets per tu’, que es fa per Misericòrida i on la canalla, fans del seguici, es troben amb un element fet per ells”. El cartell, conté la presència d’alguns elements com la Mulassa, el Xiquet, les Cercoletes, el Gegant Indi i l’Àliga perquè “són els meus favorits”, comenta Arriols.

La proposta “és més gràfica i visual amb un fons negre que, no es relaciona molt amb els nens, però serveix per ressaltar més els colors”. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, felicitava a la dissenyadora “perquè ens sentim molt identificats amb aquest cartell”.

La mateixa Caelles va avançar que un dels actes principals d’aquesta Festa Major de Misericòrdia és el concert del grup català Sau, encapçalat per Pep Sala, que enguany celebra els seus 30 anys com a grup. La cita, que ve lligada amb la celebració de Reus Ciutat de la Música 2018, serà el proper 21 de setembre a la Plaça de la Llibertat. Abans del concert, actuarà l’artista reusenc Joan Masdéu, que presentarà les cançons del seu darrer àlbum titulat ‘Innocents’.

Pel que fa al pressupost de la Festa Major, encara no es coneix perquè el programa d’actes no està tancat.

Comentarios
Multimedia Diari