Aldi obre el seu tercer supermercat a Reus

L‘obertura serà el pròxim 28 d’agost i té l’objectiu d’expandir-se per la província

14 agosto 2019 09:20 | Actualizado a 14 agosto 2019 17:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cadena de supermercats Aldi obrirà, el pròxim 28 d’agost, un nou establiment a la localitat catalana de Reus.

Aquesta obertura s’emmarca en el pla d’expansió d’Aldi a la Província de Tarragona, on compta amb 11 establiments.L’ubicació del nou supermercat serà a l’avinguda de Salou, 171 i comptarà amb una superfície de 1100m2.

El nou equipament  suposa el tancament de l’establiment que Aldi té al polígon La Roureda, al carrer Nicaragua a la mateixa localitat de Reus. Aquestes noves instal·lacions, a més de garantir la plantilla de 8 persones del supermercat anterior, generaran 6 nous llocs de treball addicionals i comptaran amb 88 places d’aparcament. L’horari comercial serà de dilluns a dissabte, de 9h a 21.30h.

Pla d’expansió

En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, Aldi ha presentat El Mercado de Aldi, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

Els clients que assisteixin al supermercat el dia de la inauguració podran gaudir de promocions i obsequis especials, a més d’una degustació de productes i receptes típiques de la regió elaborades amb productes Aldi.

Comentarios
Multimedia Diari