Más de Reus

'Alícia al país de la música' endinsarà 1.200 escolars en el món musical

L'espectacle, produït per l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació, forma part de la trentena d'activitats que organitza la Diputació de Tarragona amb motiu de la capitalitat cultural

Redacció

Whatsapp
Els músics, acompanyats pel president de la Diputació, Josep Poblet; l´alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la regidora Caelles. FOTO: DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Els músics, acompanyats pel president de la Diputació, Josep Poblet; l´alcalde de Reus, Carles Pellicer; i la regidora Caelles. FOTO: DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Un espectacle musical produït per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus endinsarà més de 1.200 escolars en el món de la música el proper mes d’abril. L’activitat, adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària, porta per títol Alícia al país de la música i és una versió de la novel·la de Lewis Carroll Alícia al país de les meravelles . Cada personatge està associat a un instrument i l’argument està adaptat a la vida quotidiana del centre d’educació musical.

L’obra és una producció del Conservatori de Música de la Diputació a Reus amb col·laboració amb l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, que s’encarrega de la part escenogràfica. L’espectacle compta amb la participació de l’actriu reusenca Georgina Llauradó, responsable de la direcció, i de diferents professors del Conservatori com a músics i actors. El centre ha elaborat un dossier pedagògic que permetrà a les escoles treballar l’activitat, abans i després de les representacions que tindran lloc els dies 3, 4 i 5 d’abril a l’Auditori Higini Anglès.

La representació Alícia al país de la música és una de les activitats destacades de la trentena d’actes que organitza la Diputació de Tarragona en el marc de la designació de Reus com a Capital de la Cultura Catalana 2017. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, acompanyat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha donat compte de l’àmplia i diversa programació cultural que la institució produeix i posa a l’abast de la ciutat durant aquest any.


Concerts al terrat
Entre les activitats previstes destaquen, també, l’estrena d’un minicicle de concerts al terrat, a l’edifici del carrer del Vent de la ciutat que acull les de l’Escola d’Art i Disseny i l’Escola i Conservatori de la Diputació. En aquest espai singular s’han programat tres concerts de qualitat i de petit format, que comptaran amb una explicació per part dels intèrprets, tots ells professors i professores dels conservatoris de música de la Diputació (Tarragona, Reus i Tortosa).

Una altra activitat destacada és l’exposició ‘Aquí hi ha tela’, que es podrà veure al Palau Bofarull, durant el mes d’octubre, produïda conjuntament amb el Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) de l’Ajuntament de Reus.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También