Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alumnes del Col·legi Sant Rafael guanyen un concurs de l’ONCE

L’escola ha estat premiada en la fase autonòmica de la 34a edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE

Redacció

Whatsapp
Sota el lema ‘Reinventem junts una escola per a tothom’, el concurs ha posat a disposició dels participants diverses eines per treballar aspectes com l’educació emocional. FOTO: cedida

Sota el lema ‘Reinventem junts una escola per a tothom’, el concurs ha posat a disposició dels participants diverses eines per treballar aspectes com l’educació emocional. FOTO: cedida

El Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp ha estat seleccionat com a guanyador de la fase autonòmica de Catalunya a la 34a edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE que, en aquesta ocasió, ha convidat docents i estudiants a treballar i reflexionar junts sobre com poder fer una escola més oberta, diversa i per a tothom. Els treball del Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp ha estat seleccionat pel jurat autonòmic de Catalunya en la categoria 3r i 4t de primària, concretament els estudiants de tercer curs de primària han estat premiats sota la coordinació de la professora M. Isabel Anglès. 

L’Escola Guillem de Balsareny (Balsareny - Barcelona) i l’Institut La Guineueta (Barcelona) també han resultat premiats en la fase territorial del certamen escolar. Els tres col·legis seleccionats passaran a la següent fase, l’estatal. La resolució es coneixerà a mitjan mes de maig. Els guanyadors absoluts d’aquesta edició gaudiran durant un cap de setmana a Madrid del Campus ‘Reinventa l’escola’. A Catalunya, en aquesta edició, han participat 17.231 estudiants, coordinats per 354 professors i professores de 250 centres educatius. Pel que fa a la província de Tarragona hi han participat un total de 2.871 estudiants amb el suport de 77 professors, en representació de 49 centres educatius del territori.

Sota el lema ‘Reinventem junts una escola per a tothom’, el concurs ha posat a disposició dels participants diverses eines per treballar sobre aspectes tan rellevants com l’educació emocional, les intel·ligències múltiples, l’ús de les noves tecnologies, el redisseny de l’espai escolar o la diversitat a l’aula. 

Temas

Comentarios

Lea También