Anton Ferrater: «Cal fer pedagogia per ser més eficients»

ENTREVISTA al gerent de Nissan Nikko Center. De dijous a diumenge arriba a firaReus la tercera edició de l'ExpoFira Km0, amb més de 800 vehicles

03 marzo 2020 08:40 | Actualizado a 06 marzo 2020 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El gerent de Nissan Nikko Center, Anton Ferrater, parla de les novetats de la tercera edició de l’ExpoFira Km0, esdeveniment que es durà a terme des de demà passat fins diumenge a firaReus. En els més de 5.000 metres quadrats de fira, hi haurà més de 800 vehicles de tota mena, així com descomptes de fins a un 40%. Els horaris dels quatre dies de fira seran de les 10 a les 21 hores i l’entrada serà gratuïta. 

Quines novetats hi haurà en aquesta tercera edició de l’ExpoFira Km0?

Per primer cop disposarem d’un espai per a vehicles elèctrics. Hi haurà una vintena aproximadament. I, d’altra banda, hi haurà un altre dedicat als vehicles industrials. Per aquesta raó, hi haurà un servei d’assessorament  amb l’objectiu de donar una atenció personalitzada. Creiem que tota mena de vehicles han de tenir cabuda en aquesta iniciativa. De fet, com ja va sent habitual, veurem des d’esportius, berlines i familiars fins a furgonetes i vehicles 4x4, entre molts altres. També donarem l’etiqueta d’eficiència energètica a tot aquell que ens porti la documentació del seu cotxe. 

Quines oportunitats tindran els visitants?

Després de dos anys consecutius realitzant l’ExpoFira Km0 a la capital del Baix Camp, creiem que esdevé un referent en el sector. Té un gran poder de convocatòria, ja que hi ha importants descomptes, així com diversos plans de finançament i garantia, alguns de fins a set anys. Hi haurà cotxes de Km0 i, com a molt, de 18 mesos d’antiguitat. El gran avantatge d’aquesta cita automobilística és la relació qualitat i preu, és a dir, es podrà adquirir un cotxe sense kilòmetres, de gerència, o molt pocs kilòmetres per un preu raonable.

Molta varietat. 

Sí. La fira agermana set concessionaris (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarracomòbil Audi, Tarracomòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction). Per tant, hi haurà una gran diversitat de marques de cotxe, com ara Ford, Hyundai, Nissan, Jaguar, Land Rover, Audi, Volkswagen, etc.  

I pel que fa als preus?

L’exposició inclourà vehicles d’entre 9.000 i 60.000 euros. En aquesta edició creiem que hem de fer palès un gran canvi d’hàbits. Cal fer pedagogia per ser més eficients, però realment el que més importa és estar ben informat pel que fa a la contaminació dels vehicles. Des dels concessionaris, informem el client per tal que entengui que els motors d’avui no són com els d’abans. 

Podran informar, també, des de l’ExpoFira Km0.

Creiem que amb l’ExpoFira Km0 podem informar molta gent sobre aquest tema, si. Avui dia, surt més a compte el gasoil que no pas la gasolina si parlem de contaminació. Hi ha additius que contribueixen a generar menys gasos. Tot això, s’ha de poder explicar i la ciutadania s’ha de beneficiar d’aquest coneixement. 

Què suposa per a la fira comptar amb un espai per al vehicle elèctric?

Hi ha de ser. Al vehicle elèctric encara li falta recorregut. Cal crear una infraestructura i els governs ens han d’ajudar. Cal una xarxa elèctrica determinada. 

Quin balanç fan de les anteriors  edicions?

Fem un bon balanç. Ve gent de tota la comarca. Fins i tot de Lleida i Barcelona. És una iniciativa on trobes vehicles nous de trinca i amb garantia del fabricant.

Comentarios
Multimedia Diari