Aprovat un pressupost de 9,6 millons per l’any 2021 a La Selva del Camp

El govern local tira endavant uns comptes municipals pensants en el context circumstàncial de la Covid-19 amb el suport de ERC i PSC

29 diciembre 2020 19:40 | Actualizado a 30 diciembre 2020 08:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple de l’Ajuntament de la Selva ha aprovat un pressupost de més de 9,6 milions d’euros de cara a l’exercici de 2021. D’aquesta xifra, 8,2 milions corresponen als comptes municipals, mentre que la resta es reparteixen entre la fundació el Vilar, que gestiona la residència per a gent gran, i l’empresa Prosel, que gestiona el poliesportiu. Un presupost que, a diferència d’altres anualitats anteriors, on destacava la partida d’inversions, s’han volgut ajustar a les circumstàncies de la Covid-19. Així ho va explicar l’alcalde, Josep Masdeu: «adaptar-se a les necessitats que sorgeixin durant l’exercici a mesura que es pugui anar sortint de l’alarma sanitària».

En l’apartat d’ingressos, la partida més important és la dels impostos directes, amb més de 3,1 milions d’euros;2 milions d’euros, que arriben dels fons estatals i autonòmics, així com les transferències de capital, amb poc més d’un milió d’euros, fruit de subvencions com ara de la Diputació.

Pel que fa a les despeses, els capítols de Personal i el de Béns corrents i Serveis emporten més de 5,5 milions d’euros; mentre que les transferències corrents, que són els ajuts a entitats i famílies, pugen fins prop de 300.000 euros. Les inversions reals són de poc més d’un milió dos-cents mil euros i cal destacar les obres de millora que es faran al carrer Joan Domingo i la construcció d’un nou dipòsit regulador d’aigua per l’increment de cabdal que el municipi va rebre del Consorci d’Aigües de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari