Ara Reus entra oficialment al govern municipal

CiU i el grup municipalista han signat l'acord pel que Jordi Cervera i Dani Rubio entren al govern al capdavant de les regidories d'Esports, Medi Ambient i Mas Carandell

19 mayo 2017 20:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ara Reus i Convergència han signat aquest matí l'acord que oficialitza l'entrada al govern municipal de Reus dels dos regidors d'Ara Reus, Jordi cervera i Dani Rubio. L'acord s'ha assolit després de diversos mesos d'intenses negociacions entre ambdós partits. Finalment, Jordi Cervera assumeix la regidoria d'Esports i és 4t Tinent d'alcalde, mentre que Dani Rubio estarà al capdavant de Mas Carandell i de la regidoria de Medi Ambient a excepcio de la brossa, competència que seguirà mantenint Hipòlit Montseny.

Per una altra banda, puntualitzar que cada partit mantindrà la seva linia ideologica i treballarà sempre en favor de la ciutat, sense que s'hagin marcat cap línia vermella. 

Amb l'entrada d'Ara Reus, el govern de CiU i el grup municipalista representa la suma de 27 regidors que conformen el ple de l'Ajuntament, tot i que encara queden lluny d'obtenir la majoria absoluta. Aquest fet, unit amb la política de mans obertes de Pellicer, fa possible pensar en la suma d'alguna altra sigla.

Comentarios
Multimedia Diari