Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ara Reus entra oficialment al govern municipal

CiU i el grup municipalista han signat l'acord pel que Jordi Cervera i Dani Rubio entren al govern al capdavant de les regidories d'Esports, Medi Ambient i Mas Carandell

Redacció

Whatsapp
Foto: Francesc Gras

Foto: Francesc Gras

Ara Reus i Convergència han signat aquest matí l'acord que oficialitza l'entrada al govern municipal de Reus dels dos regidors d'Ara Reus, Jordi cervera i Dani Rubio. L'acord s'ha assolit després de diversos mesos d'intenses negociacions entre ambdós partits. Finalment, Jordi Cervera assumeix la regidoria d'Esports i és 4t Tinent d'alcalde, mentre que Dani Rubio estarà al capdavant de Mas Carandell i de la regidoria de Medi Ambient a excepcio de la brossa, competència que seguirà mantenint Hipòlit Montseny.

Per una altra banda, puntualitzar que cada partit mantindrà la seva linia ideologica i treballarà sempre en favor de la ciutat, sense que s'hagin marcat cap línia vermella. 

Amb l'entrada d'Ara Reus, el govern de CiU i el grup municipalista representa la suma de 27 regidors que conformen el ple de l'Ajuntament, tot i que encara queden lluny d'obtenir la majoria absoluta. Aquest fet, unit amb la política de mans obertes de Pellicer, fa possible pensar en la suma d'alguna altra sigla.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También