Ara Reus presenta un programa electoral amb prop de 400 propostes

En l'àmbit del transport proposa impulsar un servei de transport perquè els turistes visitin la ciutat

03 mayo 2019 07:43 | Actualizado a 03 mayo 2019 07:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ara Reus ha presentat aquest dijous el programa electoral de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta d'un programa que compta amb gairebé 400 propostes que s’articulen en diversos eixos: organització municipal; turisme, comerç, restauració i oci; ensenyament; empresa i indústria; cultura i esports.

Entre les propostes que contempla el partit municipalista hi ha l’aposta pel comerç, treballant conjuntament amb les diverses associacions de botiguers o la creació d’algunes campanyes. A nivell educatiu, es proposa crear la figura de l’orientador pedagògic, per dinamitzar una xarxa de professionals d’atenció educativa als centres. D'altra banda, l'alcaldable de la formació, Dani Rubio, també ha destacat que si Ara Reus surt escollit per govenar la ciutat impulsaran un servei de transport perquè els turistes de la demarcació visitin la ciutat de Reus.

Quant a la indústria, es vol millorar la competitivitat de les empreses a través d’un treball conjunt amb l’Associació de Polígons Industrials de Reus, mentre que a nivell cultural, es proposa promoure la rehabilitació del Vapor Vell, així com crear La Casa dels Elements Festius, com a punt museístic de dinamització. La roda de premsa d'aquest dijous també ha servit per presentar la la nova web corporativa del partit municipalista www.arareus.cat i del blog del candidat a l’alcaldia Daniel Rubio danielrubio.aracatalunya.cat.

Comentarios
Multimedia Diari