Arianna Savall inaugura el Festival Terrer

La Cartoixa d’Escaladei acull aquest diumenge 
un concert de música
 antiga

19 septiembre 2019 08:10 | Actualizado a 23 septiembre 2019 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La tercera edició del Festival Terrer Priorat s’inaugura el pròxim diumenge a les 12 h a la Cartoixa d’Escaladei, amb un repertori de música antiga a càrrec de la formació Hirundo Maris liderada per l’arpista Arianna Savall.

La Cartoixa d’Escaladei, La Torre de Fontaubella, Marçà, Ulldemolins, La Conreria d’Escaladei, Siurana, El Masroig, Gratallops, Porrera, Torroja del Priorat, Capçanes, Cornudella de Montsant i Falset són les seus oficials de la tercera edició del Festival Terrer Priorat. Espais on la música serà protagonista cercant sempre harmonies amb el paisatge, l’arquitectura i el plaer d’un bon vi de terrer. Un programa ampli i refinat que s’emmarca en els temps de la natura i d’un paisatge que s’engalana del seus tons de tardor coincidint amb l’època de la verema i la collita de l’oliva.

La tercera edició es presenta amb un creixement orgànic i implicat al territori. Com a principal novetat enguany donem llum al Club Terrer un espai on canalitzar l’interès mostrat per empreses, entitats i persones del territori en donar suport i participar activament del festival. Un espai imprescindible per consolidar un projecte de comarca que vol contribuir a posar el Priorat a l’escena cultural del país i esdevenir un pol d’atracció per als amants de certa bellesa que demana atenció i delicadesa.

Per aquesta tardor proposa retrobar la petjada que la cultura càtar va deixar al territori i el llegat del contacte amb Occitània. «Reivindicar la música de banda tan popular a la comarca i al sud de Catalunya a principis de segle passat. I endinsar-nos en la poètica i la mística dels nous creadors de música pop de l’escena catalana. Amb tot, posem també l’accent en les arrels antigues i la cultura folk del territori», apunten des de l’organització.

Andrea Motis, Judith i Meritxell Neddermann, Arianna Savall, El Petit de Cal Eril, Heura Gaya, David Carabén, Los Aurora, Cocanha, Espaldamaceta, Orquesta Mirantfont, Xavi Torres, Joan Bagés, Pepet i Marieta i Balaustre són els artistes que participaran a aquesta tercera edició del Festival Terrer.

Comentarios
Multimedia Diari