Más de Reus

Ariel Santamaria presenta en ‘format llar’ el seu nou disc

El músic reusenc oferirà dissabte un concert en ‘streaming’ organitzat per  DJ Ecléctico

Diari de Tarragona

Whatsapp
Ariel Santamaria, a Reus. FOTO: ALBA MARINÉ

Ariel Santamaria, a Reus. FOTO: ALBA MARINÉ

Ariel Santamaria tocarà alguns dels temes del seu nou treball, Cançons RTV, per primera vegada en format llar. Serà aquest dissabte a les 12.00 hores en un concert organitzat per DJ Ecléctico que, des de Reus, realitza streamings a casa des del mes de novembre. 

El disc conté 42 cançons dividides en dos cd amb versos per al Plim, el carrer Monterols, el desaparegut Cinema Palace, la Sang del Prim o d’altres per a reusencs i reusenques «de pro i que fan ciutat». Humor i crítica social juantxi per temps de pandèmia, temps de reinventar-se perquè molts artistes i DJ viuen en un ostracisme musical, sense resposta per tornar als escenaris. Santamaria també farà de DJ en format vinil i es podren sentir les cançons que el van marcar musicalment. Tot això es podrà seguir a la pàgina de DJ ecléctico https://www.mixcloud.com/dj_eclectico/

Per la casa de DJ Ecléctico han passat Beat@min, John J Noils, Makoki, Rutilio, Silencio, Strombo, Mister Rombo, IndaJam, Fania, Veski, Figa, Javi Ssgittar i Rayo. «14 DJ que no poden desenvolupar la seva feina fora de casa, posar música per la gent»., diu. Dissabte 24 d’abril serà el torn del grup tarragoní de música electrònica TMN.
 

Temas

Comentarios

Lea También