Arrenquen les obres de renovació de la xarxa de clavegueram al barri Immaculada de Reus

Aigües de Reus ha començat aquesta setmana obres al carrer del Pont, en el marc del pla de renovació progressiva de la xarxa de sanejament de diversos carrers del barri

30 agosto 2017 11:21 | Actualizado a 30 agosto 2017 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aigües de Reus ha començat aquesta setmana obres al carrer del Pont, en el marc del pla de renovació progressiva de la xarxa de sanejament de diversos carrers del barri de la Immaculada. En tots els casos, es tracta de la substitució de les antigues canonades, força degradades, amb la idea de millorar les condicions del servei que s’ofereix als ciutadans.

Les obres que s’inicien aquesta setmana tenen una durada prevista d’un parell de mesos i no representen cap despesa econòmica per als veïns ja que estan finançades íntegrament per Aigües de Reus. El cost total dels treballs s’eleva a 136.365 euros, que permetran la instal·lació de noves canonades amb un major diàmetre i capacitat que les actuals. En total, es construiran 554 metres linials de nova canalització de PVC i se substituiran nou pous de registre i 33 escomeses d’aigües residuals.

Aigües de Reus ha posat a disposició dels veïns un telèfon perquè puguin ser atesos davant qualsevol consulta o incidència durant les obres

Renovació paulatina

La renovació de la xarxa de sanejament al barri de la Immaculada es du a terme de manera paulatina. Recentment, s’ha renovat la xarxa al carrer de les Granges de Reus, i ja hi ha d’altres intervencions previstes a la zona. En paraules del regidor delegat de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, “a l’hora de tirar endavant les inversions en infrastructures sempre tenim ben presents quines són les prioritats, i en el cas del barri de la Immaculada s’imposa que anem fent la renovació integral de la xarxa de clavegueram”.

Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea els seu telèfon 977 127 199 per qualsevol consulta o incidència durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona, amb la voluntat que les molèsties i interferències siguin mínimes durant l’execució dels treballs.

Comentarios
Multimedia Diari