Asalten el Forn Sistaré de Reus i s'enduen l'emblemàtic tricicle

El Forn Sistaré de Reus va recuperar el tricicle com a vehicle per a fer els repartiments com es feia antigament el passat mes d'octubre. Fa dues dècades ja els havien robat un tricicle

19 mayo 2017 16:26 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Forn Sistaré de Reus s'ha llevat avui amb una molt mala notícia. Un o més lladres han asaltat aquesta nit l'obrador que l'empresa reusenca té al carre Sant Antoni, al carrer Ample, i s'han endut l'emblemàtic tricicle amb el qual repartia el pa cada dia pel centre de la ciutat, segons ha explicat al Diari el propietari del forn, Xavier Pàmies Sistaré. En aquest sentit, des del Forn Sistaré, fan una crida al suport ciutadà perquè qualsevol persona que tingui alguna pista o indici del que pot haver passat es posi en contacte amb ells. Així mateix ho ha publicat al seu perfil de Facebook. 

El Forn Sistaré de Reus va recuperar el tricicle com a vehicle per a fer els repartiments com es feien antigament el passat mes d'octubre. Segons Pàmies Sistaré, feia temps que hi anaven al darrere. “Volem potenciar que Reus sigui una ciutat sostenible, i també, en certa manera, tornar als nostres orígens”, va explicar llavors a aquest mitjà. Ell mateix també va recordar que, quan era jove, acostumava a repartir el pa amb tricicle. Per aquells temps, 25 anys enrere, era un vehicle també restaurat i, just després d-estrenar-lo, l'hi van robar, tal i com ha passat ara, més de dues dècades després. El tricicle actual era de color negre i estava logotipat amb el nom del forn.   

 

Comentarios
Multimedia Diari