Assalten una masia per robar tot l'equip de tres DJ's de Reus

El material, valorat amb milers d´euros, també inclou la furgoneta que utilitzaven per transportar-lo. El robatori es van produir en una masia de Cornudella del Montsant on van actuar dissabte

19 mayo 2017 17:17 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Mario, el Pol i el Pau són els Bonk3rs, un grup de tres DJ’s reusencs que acaben de viure una de les experiències més amargues de la seva incipient carrera musical. La matinada dels dilluns uns lladres van assaltar la masia que la família d’un d’ells té a Cornudella del Montsant per fer-se amb el seu material. El Mario Ferré explica que els hi han robat tot, des d’altaveus, equips de llum, taules de mescles, casos, el làser o la màquina de fum. Fins i tot, apunta indignat, “van carregar tot l’equip a la furgoneta (una Iveco Daily de color blanc amb matrícula 5296CMN) que utilitzem per anar a les actuacions i van marxar”.

Els integrants del grup ja han presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra i asseguren que el material robat està valorat amb milers d’euros que no saben com podran recuperar. “Tot el temps que portàvem actuant i preparant-nos estava invertit amb el que ens han robat”, declara el jove, que tot i el revés viscut no renuncia a seguir treballant per poder dedicar-se al món de la música.

Els fets van passar aquest cap de setmana a Cornudella del Montsant on els Bonk3rs actuaven el dissabte a la nit amb motiu de la festa de organitzada per la colla castellera Brivalls. Un cop finalitzada la sessió, els DJ’s van deixar tot l’equip al magatzem d’una finca que la família d’un d’ells té a les afores del mateix poble. La matinada de diumenge a dilluns va ser quan els assaltants van accedir a la finca per endur-se tot el material i la furgoneta del grup musical. Per les característiques dels succés, els joves no descarten que els lladres els vigilessin hi estiguessin al corrent de tot plegat.

Tot i la seva joventut, els Bonk3rs ja han actuat en diversos festivals i amb grups com Els Catarres, Aspencat o La Gossa Sorda. A més a més, el passat mes de febrer van ser nombrats guanyadors a Barcelona de l’edició de l’Engresca’t 2016 en la categoria de DJ productors. Per a més informació o contacta amb el grup es pot consultar el seu perfil de Facebook

 

 

Comentarios
Multimedia Diari