Bicicamp critica que les obres de la carretera de Reus a Cambrils no contemplin un carril bici

L'entitat considera 'vergonyosa' la decisió de l'Ajuntament d'aparcar, de nou, el projecte. Assegura que l'actual carril bici que uneix el Santuari i la rotonda de la T-11 'no serveix per res' si no connecta amb la urbanització Blancafort i el CT Monterols

19 mayo 2017 17:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Bicicamp denúncia que la bicicleta es troba, de nou, a la cua de les prioritats dels polítics. En un comunicat emès aquest divendres, l'entitat critica amb duresa que les obres de millora de la carretera de Reus a Cambrils (TV-3141) no contemplin un carril bici quan es tracta d'una reivindicació que han realitzat diferents col·lectius. "No es pot arribar, de moment, ni fins a la urbanització Blancafort i el CT Monterols. Quina vergonya!", recull el text de denúncia.

Bicicamp responsabilitza directament a l'Ajuntament de Reus de la decisió de no incloure el nou tram de carril bici en les millores de la via per un tema pressupostari. A més a més, afegeix que l'actual carril que transcórrer del Santuari de Misericòrdia fins a la rotonda de la T-11 "no serveix de res" i que suposa "un autèntic perill, ja que no està resolta la seva entrada i sortida". Per altra banda, el comunicat assegura que la mesura reduiria el trànsit i mostra la indignació de l'associació "per la manca de sensibilitat de les nostres administracions vers una política de mobilitat al territori que tingui a veure més amb les persones i l'entorn, que no amb altres interessos". 

Des de Bicicamp anuncien també que "instarem a l'Ajuntament de Reus, a través de la comissió especial del Pla Director de la bicicleta, a portar a terme totes les gestions necessàries perquè, quan es comenci el projecte, també estigui dins el mateix, el carril bici que estava plantejat fins a la urbanització Blancafort i el Club Tennis Monterols. També demanem que les associacions i entitats afectades i als usuaris en general de la bicicleta que se'n facin ressò i denunciïn el greuge comparatiu, que una vegada més, s'esta fent".  

Comentarios
Multimedia Diari