Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Mobilitat

Bicicamp critica que les obres de la carretera de Reus a Cambrils no contemplin un carril bici

L'entitat considera 'vergonyosa' la decisió de l'Ajuntament d'aparcar, de nou, el projecte. Assegura que l'actual carril bici que uneix el Santuari i la rotonda de la T-11 'no serveix per res' si no connecta amb la urbanització Blancafort i el CT Monterols

F.G.

Whatsapp
Imatge de la carretera de Reus a Cambrils. Foto: Alfredo González

Imatge de la carretera de Reus a Cambrils. Foto: Alfredo González

Bicicamp denúncia que la bicicleta es troba, de nou, a la cua de les prioritats dels polítics. En un comunicat emès aquest divendres, l'entitat critica amb duresa que les obres de millora de la carretera de Reus a Cambrils (TV-3141) no contemplin un carril bici quan es tracta d'una reivindicació que han realitzat diferents col·lectius. "No es pot arribar, de moment, ni fins a la urbanització Blancafort i el CT Monterols. Quina vergonya!", recull el text de denúncia.

Bicicamp responsabilitza directament a l'Ajuntament de Reus de la decisió de no incloure el nou tram de carril bici en les millores de la via per un tema pressupostari. A més a més, afegeix que l'actual carril que transcórrer del Santuari de Misericòrdia fins a la rotonda de la T-11 "no serveix de res" i que suposa "un autèntic perill, ja que no està resolta la seva entrada i sortida". Per altra banda, el comunicat assegura que la mesura reduiria el trànsit i mostra la indignació de l'associació "per la manca de sensibilitat de les nostres administracions vers una política de mobilitat al territori que tingui a veure més amb les persones i l'entorn, que no amb altres interessos". 

Des de Bicicamp anuncien també que "instarem a l'Ajuntament de Reus, a través de la comissió especial del Pla Director de la bicicleta, a portar a terme totes les gestions necessàries perquè, quan es comenci el projecte, també estigui dins el mateix, el carril bici que estava plantejat fins a la urbanització Blancafort i el Club Tennis Monterols. També demanem que les associacions i entitats afectades i als usuaris en general de la bicicleta que se'n facin ressò i denunciïn el greuge comparatiu, que una vegada més, s'esta fent".  

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También