Bon Preu obre el seu primer hipermercat Esclat a Reus

Compta amb una sala de vendes de més de 4.300 metres i un aparcament per a 320 vehicles

27 septiembre 2017 14:44 | Actualizado a 02 noviembre 2017 13:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El grup Bon Preu ha obert avui el seu primer hipermercat Esclat a Reus, amb una sala de vendes de més de 4.300 metres i un aparcament per a 320 vehicles, informa la companyia.

Bon Preu ha invertit 9,7 milions d'euros en aquest projecte, en què s'han creat 71 llocs de treball, fruit d'un acord de col·laboració en el qual Ajuntament de Reus ha col·laborat en el procés de selecció de personal.

Es tracta del primer hipermercat Esclat a Reus, encara que l'empresa ja tenia presència a la ciutat amb dos supermercats Bonpreu, el servei de compra virtual Iquodrive i una gasolinera EsclatOil.

La cadena segueix consolidant la seva política comercial de proximitat mitjançant la promoció del producte local de qualitat i els preus ajustats.
Bon Preu compta amb 225 establiments: 122 supermercats Bonpreu, 48 hipermercats Esclat, 43 gasolineres EsclatOil, 9 minimercats i 3 punts de recollida de compra per internet.

Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient.

En aquest sentit, Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya en rebre la certificació energètica "A", que concedeix la Generalitat de Catalunya per la màxima eficiència energètica.

Comentarios
Multimedia Diari