Botarell celebrarà la Festa Major amb un pregó amb els sanitaris i una programació en streaming

A les activitats organitzades per l’Ajuntament del 30 de gener al 2 de febrer hi participen artistes com Lluís Gavaldà, la pastissera del Cuines, Gessamí Caramés, i l’humorista Jordi LP

26 enero 2021 15:19 | Actualizado a 26 enero 2021 15:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Botarell no vol deixar passar per alt la Festa Major de la Candelera que se celebrarà aquesta setmana en aquest petit municipi del Baix Camp. Tot i la situació de la pandèmia de la Covid19 i les restriccions de mobilitat i horàries, l’Ajuntament de Botarell ha previst una programació amb dos objectius: per una banda homenatjar els professionals sanitaris del municipi, professionals que estan lluitant contra els efectes de la Covid i per altra, oferir als veïns i especialment a la gent gran que més pateix el confinament, la possibilitat de preparar una programació cultural i d’entreteniment. Per això es compta amb el cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, la pastissera Gessamí Caramés, que faran un concert i una demostració que es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

La Festa Major de la Candelera de Botarell també permetrà que els veïns i veïnes que ho desitgin rebin la visita d’un humorista a casa, el popular Jordi LP, que, amb distància i amb total seguretat, els farà passar una bona estona. La programació de la Festa Major de la Candelera anirà del 30 de gener al 2 de febrer i es fa també amb l’objectiu de donar la màxima sensació de normalitat i recolzar també el sector de la cultura i de l’entreteniment des d’un punt de vista de seguretat ja que no hi ha contacte i és garanteix qualsevol possible contagi entre veïns.

Pregó amb els sanitaris

El primer dels actes previstos i que està ple de simbolisme és el pregó de la festa major, que tindrà lloc el dissabte 30 de gener a les 12 del migdia. El consistori ha volgut deixar el pregó en mans dels que considera “els nostres herois i heroïnes: els professionals sanitaris de Botarell”. L’Ajuntament considera que “ens han demostrat com en són d’imprescindibles en els moments que estem vivint i per això agrairvos la feina que diàriament porteu a terme i donar-vos la visibilitat que us mereixeu”. El pregó es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament: Instagram i facebook.

A les 4 de la tarda del mateix dissabte 30 hi haurà un acte destinat a la gent gran que podrà rebre una breu visita del Jordi LP amb la qual podrà compartir riures i una estoneta que, de ben segur, ningú ho d’oblidarà. Els veïns estaran al balcó i amb mascareta, mantenint la distància, i l’humorista al carrer. Per rebre la visita a casa de Jordi LP cal trucar per telèfon al 977826130 abans del dimecres 27 o fer-ho o presencialment en horari d’atenció al públic a l’Ajuntament fins el mateix dia. Diumenge a les 12.30h es manté el concert vermut, de participatiu i en directe, des d’un plató professional. Els assistents podran demanar cançons i fer preguntes al cantant i principal compositor del grup de rock català Els Pets, Lluís Gavaldà, que estarà acompanyat per Joan Pau Cháves. Es podrà seguir a través del Facebook i Youtube oficial de l’Ajuntament.

També la pastissera ebrenca del programa Cuines deTv3, Gessamí Caramés, prepararà una recepta sorpresa en exclusiva per la gent de Botarell. Només cal seguir el directe d’Instagram del compte @ajbotarell, el diumenge 31 de gener a les 17.30h i se li podran fer consultes o dubtes. Dilluns al matí hi haurà una activitat per canalla que es podrà seguir a través de les xarxes socials a partir de les 11h esbrinant els reptes que proposarà el comerç local. Els actes de la Festa Major de la s’acabaran el dia 2 amb la missa en honor a la patrona a les 12.30h

Pujada al Bres

Per la seva part, l'Associació Botapeu anima als veïns i veïnes a pujar fins al Bres. No hi ha dia ni hora; tothom que hi vagi quan pugui i deixi constància penjant una imatge a les xarxes socials, etiquetant l’Ajuntament de Botarell.

Comentarios
Multimedia Diari