Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Campanya als instituts per a la prevenció del consum d’alcohol entre els joves

Redacció

Whatsapp
Alumnes del Roseta Mauri, en una acció de la campanya. FOTO: cedida

Alumnes del Roseta Mauri, en una acció de la campanya. FOTO: cedida

Un total de 450 joves han participat en la campanya de prevenció del consum d’alcohol entre adolescents i joves realitzada en dotze centres de secundària de la ciutat. La campanya es fa a través del programa EPI Jove de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, en coordinació amb la Regidoria de Salut Pública.

La proposta de desenvolupar aquesta campanya respon a una demanda explicitada per part de l’àmbit docent dels centres de secundària, en què es va considerar d’interès treballar entorn d’aquest fenomen i qüestionar el binomi que associa alcohol i festa, molt estès en amplis sectors de la societat i especialment entre molts joves.


El programa EPI Jove

El programa es realitza des de l’any 2011, i és un projecte consolidat que els joves coneixen i que va evolucionant i perfeccionant-se per tal d’aconseguir que siguin els joves qui facin de referents dels seus companys i companyes.
Trimestralment es realitzen campanyes de sensibilització, durant l’hora del pati, pensades i executades pels mateixos joves. Aquest trimestre s’ha realitzat la campanya de prevenció de l’alcohol entre adolescents i joves.

Temas

Comentarios

Lea También