Campanya per comprar llibres per a infants amb menys recursos a Reus

Per cada compra realitzada amb els datàfons de CaixaBank a botigues de la Unió de Botiguers i del Tomb es donarà un euro

19 mayo 2017 15:38 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La campanya solidària ‘A Reus, per Sant Jordi, cap nen sense llibre’ torna a partir del dimarts 18 d’abril i fins al diumenge 23 d’abril, per segon any consecutiu. Durant aquesta setmana, per cada compra realitzada a través dels datàfons de CaixaBank a les botigues que formen part de les associacions de comerciants el Tomb de Reus i la Unió de Botiguers de Reus, l’Obra Social ‘la Caixa’ donarà un euro destinat a la compra de llibres escolars. Es tracta de cobrir les necessitats educatives dels infants amb menys recursos. L’any passat es van recollir 3.000 euros.

Aquesta campanya, que considera l’educació una eina fonamental per garantir la igualtat d’oportunitats dels infants, té el suport de les regidories de Projecció de Ciutat, Ensenyament i Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

El Projecte de reutilització de llibres als centres educatius, liderat per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, rebrà els diners que s’aconsegueixin a través d’aquesta campanya.

Col·laboració

L’objectiu d’aquest projecte és promoure la col·laboració entre les entitats públiques i privades en la reutilització de llibres. Una tasca considerada d’interès social, atès l’esforç que suposa per a les famílies en situació de vulnerabilitat la compra de llibres durant el curs escolar.

Aquest projecte complementa les ajudes individuals i familiars de l’Ajuntament de Reus a l’escolarització dels alumnes, fomentant l’estalvi econòmic, així com actituds i valors com la conservació responsable dels llibres, la cooperació, la solidaritat i la capacitat de saber compartir tots els recursos disponibles.

Aquesta iniciativa se suma a altres programes de reutilització de llibres que funcionen en diversos centres educatius de la ciutat, que també reben el suport de l’Ajuntament de Reus.

 

Comentarios
Multimedia Diari