Campanya per potenciar la venda de joguines en català a Reus

La iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Reus s'extén per tot el Baix Camp i el Priorat

19 mayo 2017 17:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel i Ventura ha impulsat per aquest Nadal una campanya per potenciar la venta de jocs en català a la zona del Baix Camp i Priorat. Aquesta campanya pretén donar visibilitat a l’oferta de joguines en català i donar a conèixer els establiments que ofereixen aquests productes. Aquest 2016, el Baix Camp i el Priorat comptaran amb 16 establiments que s’han adherit a aquest projecte i que disposaran d’una varietat de fins a 650 jocs en la nostra llengua.

Els establiments especialitzats adherits a ‘I tu, jugues en català?’ són: Abacus, Galatea Llibres, Juguettos, Joguines Guasch, Joguines Segú, Joguines Somnis, Llibreria Gaudí i Tomàs Barberà de Reus; Joguines Rialles a Cambrils; El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia a Falset i; també es sumen altres localitats del Baix Camp com, Llibreria Rom a Montroig del Camp; l’Estanc Prats a la Selva del Camp i la Papereria Cèlia a Vandellòs.

A banda de poder adquirir joguines en els establiments físics, hi ha disponible una botiga per a compres on-line, www.productesdelaterra.cat, i una APP gratuïta disponible per Android i iOS, ‘I tu, jugues en català?’, on es podran consultar els jocs i valorar-los.

Perquè els consumidors puguin identificar aquestes joguines, cadascuna d’elles porta un adhesiu específic de la campanya i, en els establiments, s’exposen als aparadors acompanyades d’una capsa vermella. ‘I tu, jugues en català?’ s’articula bàsicament a través del web del Consorci per a la Normalització, on s’hi pot trobar un cercador per a consultes de tota la oferta. A més, des del web es pot descarregar un model de carta dels Reis en català perquè els nens els hi puguin enviar els seus desitjos i peticions. u ha creat un concurs fotogràfic a través d’Instagram, Facebook i Twitter amb l’etiqueta #itujuguesencatalà. El concurs consisteix en penjar a les xarxes fotos de joguines d’aquesta campanya, les tres millors imatges seleccionades aconseguiran un premi.

Comentarios
Multimedia Diari