Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Campanyes de donació de sang a diferents municipis del Baix Camp

La primera jornada serà aquest divendres a Prades, a l’Ajuntament, de les 18.30 a les 21.30 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’arxiu d’una campanya de donació. FOTO: A. Mariné

Imatge d’arxiu d’una campanya de donació. FOTO: A. Mariné

L’Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la segona quinzena del mes d’agost en diferents municipis de la comarca del Baix Camp. La primera jornada serà aquest divendres a Prades, a l’Ajuntament, de les 18.30 a les 21.30 hores.

El següent torn serà el dimecres, 22 d’agost a l’Argentera, a la sala polivalent (plaça de l’Escornalbou) de les 18 a les 21.30 hores. L’última campanya de donació de sang, prevista per la segona quinzena d’aquest mes, serà el divendres 24 d’agost a les Borges del Camp. En aquesta ocasió, el Centre Cultural El Serè (carrer de Baix, 7) serà la seu de la iniciativa solidària, de les 17.30 a 21.30 hores.

Per a més consultes sobre el calendari de donació de sang i els centres fixos del territori, des de l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen que es pot accedir al web www.donarsang.gencat.cat.

Així mateix, des de les dues entitats s’anima als ciutadans a col·laborar amb aquesta causa: Amb una vegada no n’hi ha prou, i recorden que «la donació de sang és un gest de civisme i de responsabilitat vers el conjunt de la societat».

Temas

  • reus
  • baix camp
  • societat
  • donacio de sang
  • salut

Comentarios

Lea También