Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Campionat Territorial d'Atletisme a Reus per a persones amb discapacitat intel·lectual

Aquest diumenge al matí, al club natació Reus Ploms

Redacció

Whatsapp
Imatge de l´edició anterior de la competició, que enguany se celebra aquest cap de setmana. Foto: club esportiu alba reus

Imatge de l´edició anterior de la competició, que enguany se celebra aquest cap de setmana. Foto: club esportiu alba reus

El matí del diumenge, 5 de juny, se celebrarà, a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms, el Campionat Territorial de Tarragona d’Atletisme ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat Intel·lectual).

En aquesta competició hi participaran un total de vuit clubs esportius de la província amb un centenar d’atletes. «El campionat territorial suposa per als participants el punt final a tot un any d’entrenaments, així com una jornada de trobada amb la resta de clubs que hi participen», explica la presidenta del Club Esportiu Alba Reus, Rosa Planelles.

Després del campionat tots els esportistes, entrenadors i familiars gaudiran d’un dinar, al qual assistiran prop de 160 persones. Posteriorment hi haurà ball per als assistents.

El dinar d’aquest diumenge l’organitza el Club Esportiu Alba Reus amb col·laboració del Club Natació Reus Ploms, per celebrar la cloenda de la temporada esportiva 2015-2016.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También