Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cap d’Any a la plaça Mercadal de Reus

Els DJ faran una batalla final oferint a tots els assistents tres estils diferents de música amb confeti i llums de colors.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Amb el lema “Hola 2019” s'organitza un espectacle de benvinguda al nou any. FOTO: CEDIDA

Amb el lema “Hola 2019” s'organitza un espectacle de benvinguda al nou any. FOTO: CEDIDA

Amb el lema “Hola 2019” l’Agència Reus Promoció, i en el marc de la campanya de Nadal, organitza novament un espectacle de benvinguda al nou any des del bell mig de la ciutat, a la plaça del Mercadal. La trobada consisteix en poder seguir les campanades d’inici del nou any enmig de música i llums de colors.

L’animació musical de l’acte, que començarà al voltant de les 23.30 h, durarà fins a les 2 h de la matinada i anirà a càrrec dels DJ Florida y Hermoso i DJ Violeta.

L’acte de benvinguda al nou any aplega cada any centenars de reusencs que s’acosten al Mercadal per festejar junts les dotze campanades.

Cartell de la celebració. FOTO: CEDIDA

Per donar la benvinguda a l’any de la manera més divertida, els DJ faran una batalla final oferint a tots els assistents tres estils diferents de música amb confeti i llums de colors.
 

Temas

Comentarios

Lea También