Casa Navàs proposa una visita i concert per aquest Any Nou

Durant aquestes festes de Nadal també es posaran a la venda xecs regal i es faran passis extres de les visites especials: les teatralitzades, les fotogràfiques i les Nits Modernistes

18 diciembre 2021 22:50 | Actualizado a 19 diciembre 2021 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Casa Navàs es vesteix de gala aquestes festes i ja ha engegat la campanya nadalenca: ‘Aquest Nadal, regala la Casa Navàs’. D’una banda, tornen els xecs regals, oferint totes les visites a un preu més reduït, s’amplien els horaris d’obertura i es fan passis extres de les visites especials. De l’altra, es consolida la Visita Concert d’Any Nou, que es farà el diumenge 2 de gener a les 17.30 h i les 19 h per 23 euros.

La proposta, que es va estrenar l’any passat, agafa ara més força i es proposa una visita nocturna especial. Es farà de la mà de Benjamin Miguel, Manu Barroso i Neus Ceballos, de la companyia de teatre Produccions Lucky & Luk, que es posaran a la pell de Pere Ferré, el cap d’obres de la construcció de Casa Navàs; Marcel Pons, l’encarregat de la botiga; i Roser Serra, la governanta de la casa. Tots tres guiaran els visitants per l’interior de l’edifici, acabant amb sorpresa final. Finalitzada la visita, la música agafarà el relleu amb Angie Christmas Trio, amb un repertori nadalenc amb la veu d’Angie Rodríguez, el saxofonista Iván Sáez i el pianista Jorge Varela. Tot, acompanyat d’un piscolabis amb Torrons Vicenç i Pastisseria Huguet i els vins Secrets de la Casa Navàs, de Clos Galena i vermuts de Vermuts Miró. «Serà una experiència única que només es podrà viure aquell dia», recorda la directora de Casa Navàs, Sílvia Sagalà.

Pel que fa als xecs regals, són amb data oberta i es poden bescanviar durant tot el 2022. Poden ser per a qualsevol visita i inclouen algun regal extra, com els llibres, imants o els vins de Casa Navàs. «És una aposta per regalar cultura», diu Sagalà, que explica que ja estan a la venda tant a través de la web com directament a la taquilla de Casa Navàs. «Ara, que molts es quedaran a Reus, és un bon moment per visitar aquest edifici únic a Europa», destaca.

Quant a les visites especials, s’han programat passis extres, tant de les Teatralitzades (19 i 28 de desembre i 4 de gener), les Nits Modernistes (7 i 14 de gener) i les Visites Fotogràfiques (pel 16 de gener).

A més, del 23 de desembre al 5 de gener, s’ampliaran els horaris d’obertura: d’11 a 14 hores i de 16 a 20. Els diumenges i vigílies, només obrirà en horari matinal, però allargant les visites fins les 15 hores. D’altra banda, es mantenen les Visites Vermut els dissabtes i diumenges a les 12 i a les 13 h.

Comentarios
Multimedia Diari