Castellvell del Camp renova serveis i pavimentació del nucli antic

L'Ajuntament utilitza dues subvencions que sumen més de 360.000 euros

29 enero 2019 11:58 | Actualizado a 08 febrero 2019 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament de Castellvell del Camp ha començat una de les obres de més envergadura i necessàries de la zona del centre històric. Es trata del canvi de canonades de serveis, aigua i clavegueram, que es van construir ara fa més de mig segle i que actualment comporten unes despeses de manteniment molt elevades, que s’han  d’assumir entre tots (veïns i ajuntament).

Per portar a terme aquesta gran inversió, que a banda de canviar els serveis deteriorats i amb fuga es millorarà el ferm, l'Ajuntament de Castellvell destinarà la subvenció total de dues anualitats del programa PAM de la Diputació de Tarragona i del PEXI. La primera puja a 337.072 euros i la segona, 24.000 euros. En total, 361.072 euros.

Després del procés de concurs i la licitació, l’obra es va adjudicar a l’empresa AGROVIAL SA per un import de 842.977,60€ (IVA no inclòs).

Per tant, aquesta obra necessitarà contribucions especials, que l'Ajuntament ha calculat en un 25% del cost final de les millores. d'aquesta forma, l'Ajuntament, les subvencions i els veïns afectats cobriran el pressupos de la millora al centre anitc, que el podran pagar còmodament i fraccionant les quotes a la necessitat de cadascú.

Fonts de l'Ajuntament admeten que són conscients de l’esforç que hauran de realitzar els veïns beneficiats per l’obra, i ja no només per l’import econòmic que hauran d’assumir, sinó pels perjudicis que se’ls hi ocasionarà per les restriccions en la circulació, accés i aparcament durant la seva execució.

Des de l’ajuntament manifesten que posaran tots els esforços materials i tècnics per tal que l’execució de les obres vagin a bon ritme i no es demorin en el temps.

Comentarios
Multimedia Diari