Castellvell millora l'enllumenat públic

L'Ajuntament està fent la renovació de 370 punts dins el programa "millora energètica"

26 abril 2018 08:20 | Actualizado a 27 abril 2018 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’ajuntament de Castellvell del Camp està duent a terme la renovació de 370 punts de llum de l’enllumenat exterior, dins el projecte de “Millora energètica enllumenat públic”.

En aquesta primera fase s’està actuant en l’enllumenat de la zona del centre Històric, les urbanitzacions Pugets, les Serres i Camí dels Recs.

Les millores a realitzar consisteix en substituir les actuals bombetes de vapor de mercuri i vapor de sodi per làmpades LED de 53 W. L’actuació permetrà un estalvi aproximat de 156.000 Kwh/any.

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Muntatges Lleida SA per un import de 101.989,58 € i es finança amb el romanent de tresoreria positiu (superàvit) de la liquidació del pressupost de l’any 2016.

Per altre banda i dins el mateix pla per la millora energètica a Castellvell, properament també està previst el canvi a LED dels fanals de l’enllumenat situats dins les rotondes de l’entrada a Castellvell del Camp.

Per aquesta obra ens ha estat concedida una subvenció del programa PAES 2017 (Pla d’acció d’energia sostenible) de la Diputació de Tarragona per import de 8.971,58 €.

Amb aquestes actuacions l’estalvi econòmic en el consum de llum serà molt important, i a més les làmpades LED tenen una major vida útil, per tant també obtindrem un estalvi econòmic en el manteniment de l’enllumenat públic.

Els canvis comporten una millora en el nivell de prestació del servei, el nostre ajuntament aposta per l’eficiència energètica i sense contaminació luminica.

Comentarios
Multimedia Diari