Centenars de famílies passen per la rifa de l’Orfeó Reusenc

La històrica entitat cultural va acollir ahir, festivitat de Tots Sants, la Rifa de la Confitura

02 noviembre 2018 10:36 | Actualizado a 09 noviembre 2018 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El tradicional: «I va bola, va bola...» va tornar a sonar amb força durant tot el dia d’ahir, festivitat de Tots Sants, a l’interior de l’Orfeó Reusenc. I és que l’entitat cultural, seguint fidel a la història que es remunta a l’any 1926, va organitzar la Rifa de la Confitura, un acte que va aplegar centenars de famílies que no van deixar passar l’ocasió de jugar al ‘bombo’ i provar sort a veure si s’emportaven algun dels nombrosos premis. Tots ells coincidents amb la festivitat local com ara panellets, confitura, cava, vi o licors. 

El funcionament, una part essencial per entendre el seu magnetisme i encant amb el pas dels anys, va ser el de sempre. Els participants podien comprar el número de butlletes que desitgessin i prendre part en les diferents tirades i emportar-se un grapat de punts que després, si eren els afortunats guanyadors, podien intercanviar per regals. Per exemple, mentre que amb un punt es podia escollir un plat de confitura o una ampolla de vi, amb dos punts tenies un plat de panellets o vermut i, amb tres, ratafia o licor de crema d’arròs.

Promoció de les entitats

Aquest tipus de sortejos són una pràctica molt habitual a la capital del Baix Camp i que, a més a més, serveixen a les entitats organitzadores per obtenir ingressos extraordinaris a la vegada que es donen a conèixer entre la ciutadania. Aquest és el cas del mateix Orfeó Reusenc, on tots els anys s’apleguen centenars de ciutadans que no són socis de l’entitat. En el dia d’ahir també van organitzar el tradicional sorteig des de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, que també va sortejar panellets i confitura per poder celebrar la festivitat de Tots Sants.

Comentarios
Multimedia Diari