Centenars joves ballarins omplen el Bartrina en més de 28 hores de dansa

El teatre acull aquest cap de setmana la celebració del Premi Beca de Dansa Roseta Mauri, on es donen cita uns 650 alumnes. En total, es repartiran més de 5.500 ==euro== en premis

19 mayo 2017 16:34 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Bartrina respira dansa per tots cantons. I ho fa amb la celebració de la vuitena edició del Premi Beca de Dansa Roseta Mauri, on es donen cita uns 650 joves ballarins que volen aprofitar l’oportunitat que suposa aquesta cita com a trampolí per a les seves trajectòries, en una veritable marató de dansa de 28 hores. De fet, la previsió és que més de 2.000 persones passin pel teatre al llarg de tot el cap de setmana.

En total, es repartiran uns 5.500 € en premis –la gala de lliurament se celebra aquesta tarda–, a més d’altres guardons com beques de formació i vals de compra de material útil per a l’estudi. Com a novetat s’ha creat el Premi a la Trajectòria en el Món de la Dansa Roseta Mauri 2017, instituït per la Regidoria de Cultura amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017.

També destaca la beca d’estudis atorgada per la Royal Academy of Dance de Londres. El Premi Beca de Dansa Roseta Mauri l’organitza l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari