CiU mostra 'suport' a Pellicer

Corominas assegura que la direcció de la federació "subscriu totes" les protestes de l'alcalde expressades en la carta al ministre de Justícia

19 mayo 2017 22:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El secretari general adjunt de CiU, Lluís Corominas, ha mostrat "tot el suport" de la federació a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, després que el batlle s'hagi queixat per l'operació que es va portar al seu municipi derivada del cas Innova i que va acabar amb la detenció, entre altres, de la seva tinent d'alcalde. "Subscrivim totes les declaracions de l'alcalde", ha dit Corominas, que ha afegit que, tot i reclamar "respecte per totes les actuacions" policials i judicials, entén que hi va haver "una desproporció" en aquest cas de Reus. A més, el dirigent de CiU ha tornar a remarcar que és encara més greu quan "ha estat CiU qui ha intentat posar ordre" en l'entramat que "havien creat altres".

Corominas ha fet aquestes declaracions al costat del secretari general de CiU, Ramon Espadaler, i després que al matí es tractés el tema al comitè executiu nacional de CiU. I és que l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha enviat aquest dilluns una carta al ministre de Justícia, Rafael Català, per expressar el seu malestar davant la situació creada arran de l'operatiu policial i judicial del passat 28 d'abril a l'Hospital, seus de Sagessa o l'Ajuntament, així com "per les mesures adoptades". L'alcalde vol reunir-se amb Català per analitzar les formes amb què es va realitzar l'operatiu, en el qual es va detenir la primera tinent d'alcalde, Teresa Gomis, i vuit persones més. Segons Pellicer, l'operatiu es va desenvolupar "amb publicitat i repercussió, va generar alarma social, i va danyar tant la imatge de la ciutat com la presumpció d'innocència de les persones detingudes".

Comentarios
Multimedia Diari