Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cinc detinguts a Reus per vendre droga al carrer

Els fets es van produir en el marc d'un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals a la zona de la plaça de la Sardana i la plaça Compte de Reus centre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, el divendres 13 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Alba Mariné/DT

Foto: Alba Mariné/DT

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han realitzat un nou dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals a la zona de la plaça de la Sardana i la plaça Compte de Reus, que s’ha tancat amb cinc persones detingudes. L’operatiu de control, que va tenir lloc el passat divendres 13 de juliol, forma part de la campanya que els cossos de seguretat porten a terme de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

El dispositiu va constar de dues fases. La primera es va iniciar a les 18.30h, i va comptar amb efectius de paisà dels Mossos d’Esquadra i agents de la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana. La fase primera es va tancar amb cinc persones detingudes per presumptes delictes contra la salut pública, per venda de substàncies estupefaents a la via pública.

La segona fase del dispositiu es va iniciar a les 22.40h, amb la participació d’equips d’ARRO i de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra, i agents de la Unitat de la Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana. La segona fase es va tancar amb 10 persones identificades, un acta d’inspecció de local per diferents infraccions de la normativa en matèria de senyalització i falta de documentació; així com una acta per consum d’alcohol a la via publica.

Aquests operatius conjunts de seguretat ciutadana i civisme formen part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència. La inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals.

Temas

Comentarios

Lea También