Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cinc detinguts en un operatiu contra la prostitució de dones xineses a Reus

A dues de les persones arrestades se les acusa d´un delicte de proxenetisme

Redacció

Whatsapp
L´operatiu policial es va portar a terme al carrer del Morell, i també al carrer Sant Pau i Sant Blai. Foto: alfredo gonzález

L´operatiu policial es va portar a terme al carrer del Morell, i també al carrer Sant Pau i Sant Blai. Foto: alfredo gonzález

Un dispositiu conjunt contra la prostitució il·legal realitzat aquesta setmana a Reus, entre efectius policials del Cuerpo Nacional de Policía i la Guàrdia Urbana de Reus, ha finalitzat amb un total de cinc persones detingudes i dues actes administratives.

L’operatiu policial, que es va portar a terme el dimecres i en el que van participar conjuntament efectius de la UCRIF de la Brigada Provincial de Estrangería del CNP de Tarragona, de la Brigada Local d’Estrangeria del CNP de Reus i la Guàrdia Urbana de Reus, es va realitzar de forma simultània en dos immobles de la capital del Baix Camp. Es va comprovar que es dedicaven a la prostitució il·legal de dones d’origen xinès.

En les inspeccions, portades a terme als carrers del Morell i de Sant Pau i Sant Blai, es va constatar que es realitzaven activitats de naturalesa sexual de manera il·legal. Per aquest motiu la Guàrdia Urbana de Reus va aixecar dues actes per exercir l’activitat de local on es presten serveis de naturalesa sexual sense disposar de la corresponent llicència municipal.

Així mateix, la Brigada d’Estrangeria del Cuerpo Nacional de Policía va detenir cinc persones, dues per un delicte de proxenetisme relatiu a la prostitució de persones i tres més per infracció a la llei d’estrangeria.

Aquest operatiu s’emmarca dins dels dispositius coordinats que duen a terme els cossos de seguretat a la ciutat de Reus per a la prevenció i persecució de la delinqüència.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También